Lagom Coaching

Ontdek de Kracht van NLP bij Lagom Coaching – Transformeer je Leven met Onze Toonaangevende Trainingen

Helder en effectief communiceren

Welkom bij Lagom Coaching, waar we geloven in tastbare transformatie door middel van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Onze trainingen zijn ontworpen voor diepgaande kennis en om je te helpen helder en effectief te communiceren, zodat je niet alleen leert, maar ook daadwerkelijk toepast in je dagelijks leven.

Concrete Resultaten:

Hier draait het om verandering die je kunt meten. Onze trainingen zijn ontwikkeld om meetbare resultaten te bieden, waarbij je de geleerde stof direct in de praktijk brengt.

Expert Begeleiding:

Leer van de besten. Onze ervaren NLP-instructeurs zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook meesters in het overbrengen van de geleerde stof op een begrijpelijke en boeiende manier.

Praktische Toepassing:

Bij Lagom Coaching gaat het niet alleen om theorie. We leggen sterk de nadruk op praktische toepassing, zodat je de geleerde stof direct in je eigen leven kunt integreren.

Persoonlijke Groei in Actie:

Ervaar echte persoonlijke groei in actie. Of het nu gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatieve vaardigheden, of het bereiken van persoonlijke doelen, de geleerde stof komt tot leven in jouw groeiproces.

Waarom Kiezen voor Onze NLP-Trainingen?

Het bedrijfsleven evolueert voortdurend, en in deze dynamische omgeving is het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden cruciaal voor professioneel succes. Hier komt onze training, “Effectieve Communicatie met NLP in de Zakelijke Context,” in beeld. Deze training is niet alleen bedoeld om professionals te voorzien van essentiële communicatieve tools, maar ook om een bijdrage te leveren aan het creëren van een succesvolle werkomgeving.

01

Practicioner NLP

Ontdek stapsgewijs de technieken van NLP Practitioner, waar theorie en praktijk samenkomen om je zelfvertrouwen te vergroten, belemmerende denkpatronen te doorbreken en verbeterde communicatievaardigheden te ontwikkelen. Met praktische oefeningen en persoonlijke reflectie biedt deze training concrete tools voor persoonlijke groei. Word bedreven in krachtig zelfbewustzijn en transformeer diverse aspecten van je leven.

Master practicioner

Ontdek in de verdiepende curusu NLP Master Practitioner, waar theorie en praktijk samenkomen om je innerlijke kracht te vergroten, belemmerende denkpatronen te doorbreken en verbeterde leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Met intensieve oefeningen en persoonlijke reflectie biedt deze training concrete tools voor levenslange groei. Word een meester in krachtig zelfbewustzijn en transformeer diverse aspecten van je leven.

02

Communicatie-vaardigheden met NLP

Een korte workshop waarin een gebalanceerde combinatie van theorie, praktische oefeningen en ruimte voor persoonlijke reflectie. Het doel is om concrete tools en inzichten te geven, waarmee het zelfvertrouwen wordt vergroot, belemmerende overtuigingen overwonnen worden en effectievere communicatie is in verschillende aspecten van je leven.

03

Gratis Introductie tot NLP

Begin je reis met onze gratis introductie tot NLP, waarin de kern van de geleerde stof wordt belicht. Ontvang waardevolle inzichten en een voorproefje van wat onze trainingen te bieden hebben.

Waarom Nu Starten?

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze NLP-trainingen en zie hoe de kracht van NLP direct impact heeft op jouw persoonlijke groei.

Over mij

Met een zakelijke focus op persoonlijke ontwikkeling en de transformerende impact van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), ben ik een gecertificeerd NLP Trainer, Coach en Master Practitioner. Mijn expertise omvat verschillende aspecten van loopbaanontwikkeling. Als NLP-trainer streef ik naar professionele excellentie en nodig ik uit om de wereld van NLP te verkennen, waarbij de principes van NLP samenkomen met mijn passie voor het overbrengen van deze kennis en het faciliteren van groei. 

 

Contactformulier

Of je nu belt, appt of een e-mail stuurt, ik kijk ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe we samen een positieve impact kunnen creëren. Laten we de volgende stap zetten op jouw pad naar groei en welzijn. Tot snel!

Contact

Lagom Coaching

Saskia Klein

Telefoonnummer

KvK nummer

70044775
Open chat
Lagom Coaching
Goedendag 👋
Hoe kunnen we u helpen?