fbpx
Lagom Coaching blog time for change

Jaaa, het is weer een nieuw jaar!

Allereerst wil ik je het beste wensen voor het nieuwe jaar!

Het is inmiddels al 3 januari en mijn nieuwe agenda voor 2019 is al weer beschreven, het doet me denken aan vroeger op school, om op de nieuwe bladzijden in je schrift te schrijven met het hele lege schrift nog voor je klaar om in te vullen, in mijn agenda staan de eerste afspraken er weer in o.a. de dagen dat ik in Hilversum voor de opleiding gewichtsconsulent ben. Dit jaar ga slagen voor de opleiding, zodat ik je ook met een plan voor gezonde voeding beter kan helpen.

Wat betekent 2019 voor jou? Wat zijn jouw plannen en wensen? Wil je minder piekeren, meer genieten? Wil je minder frustratie en meer ontspannen? Wil je minder gauw geïrriteerd zijn en meer rust in je hoofd? Wil je minder snacken en meer gezond eten?

Heb je hier al iets voor bedacht? Wat ik niet geloof is dat op magische wijze in 2019 alles ineens beter gaat. Waar ik wel in geloof is dat je de stappen kunt zetten om een betere toekomst te gaan creëren. Voor mijn geld dat ik ga niet ineens magisch alle kilo’s verliezen die ik niet meer wil, hiervoor heb ik in 2018 al een plan neergezet en ook in het nieuwe jaar geldt dat ik mij daaraan zal houden.

Kijk eens op mijn Facebook of op mijn website bij de andere blogs, daar deel ik meer gratis tips over hoe en wat je kunt doen om beter in je vel te komen zitten en hoe je de focus kunt houden.