fbpx
Lagom Coaching blog Change

Ben jij al klaar voor een nieuw begin?

Ben jij er al klaar voor? Heb je al bedacht wat je volgend jaar anders gaat doen? Of kies je juist een ander tijdstip om niet met iedereen op 1 januari je te presenteren?

Alle verandering kost moeite en gaat niet vanzelf, dat gezegd hebbende weet ik wel hoe je de verandering kunt doorzetten en vasthouden. Zelf heb ik het geprobeerd, zo eigenwijs was ik wel, maar ook ik moest toegeven dat het niet zo werkt als 4G. Je zult echt structureel aan de slag moeten. En dat is leuk!

Zonder een goed plan, blijven de goede ideeën vaak op de plank liggen. Dromen zonder doel, blijven dromen.

Dus aarzel niet en als je werkelijk verandering wil, dan kan ik je daarmee helpen. Met een afgestemd en goed plan waarmee je veel energie en plezier krijgt en waar je op kunt teruggrijpen als het nodig is!

Schrijf je nu in. De investering is het waard, je wordt vrolijker, meer zen en je kan met meer energie verder. Dat geldt voor mij en ik gun het jou ook!

Laat je niet langer leiden door de waan van de dag, maar neem zélf de regie in handen, zodat je beter in je vel zit & fris en fruitig weer verder kan én ook nog eens veel meer veerkracht gaat ervaren. www.lagom-coaching.nl

Dit rapporteren
0 commentaren