fbpx
Lagom Coaching blog heerlijk herfst

O heerlijk het is weer herfst!

Wat als je er nu niet van kunt genieten? Wat als alle mooie kleurschakelingen van de natuur, jou juist prikkelbaar maken en dat het nu eerder donker wordt jou juist niet uitnodigt tot gezelligheid maar dat hangen op de bank de voorkeur heeft? Wat als je niet je bed uit kunt komen en alleen maar wilt slapen? Als je je somber voelt en geen zin hebt om dingen te ondernemen? Dan zou je in een herfstdip kunnen zitten!

3 belangrijke tips om uit de herfstdip te komen!

Tip 1
Ga eropuit, zorg dat je zo veel mogelijk contact hebt met vrienden, kinderen en partner. Ook al voel je dat je het liefste niets wil doen en met een dekentje op de bank wil zitten netflixen het is juist belangrijk wel te bewegen en eropuit te gaan. Sporten, zonlicht (vitamine D) en activiteiten, zoals wandelen of joggen, dragen namelijk bij aan een sneller herstel.

Tip 2
Zorg voor lekker eten! En ja gezond  voor het geval dat je dacht aan de 4 P’s van patat, pizza, poffertjes en pannenkoeken. Groente, vers fruit en volkorenprodukten helpen je hierbij daar wordt je blijer van. Juist in deze dagen is het belangrijk goed voor je zelf te zorgen en er zijn talloze manieren om dit te doen, maar doe het graag goed en gezond.

Tip 3
Geniet van wat je hebt en van je omgeving. Het is mooi juist om stil te staan bij de kleine dingen die je vandaag de dag door helpen. Door dit elke dag even te doen, zul je zelf ook veel meer gaan richten op de positieve dingen in het leven. Probeer aan het einde van de dag een ding op te noemen wat je die dag zo leuk hebt gevonden.

Ps. op 9 november organiseer ik een lunch and learn. Hierbij kun je nog meer tips krijgen die voor jou van toepassing zijn. Meer informatie op de site van www.lagom-coaching.nl en aanmelden via: info@www.lagom-coaching.nl