fbpx
Lagom Coaching blog veerkracht verkrijgen

Hoe krijg ik meer veerkracht?

Dat is een veel gehoorde vraag en nog meer antwoorden zijn er te vinden. Hoe je in moeilijke perioden van piekeren en slapeloosheid toch de kracht kan vinden om door te gaan.

De eerste keren van iets zijn altijd een leerproces, sommige leuk en sommige minder makkelijk. Maar als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt dan wordt je gewoon geacht het te weten……..

Zo is dat nu, maar er zijn ook genoeg situaties waarin je als je ouder wordt ook voor het eerst geconfronteerd wordt met iets waar je zo een, twee, drie geen antwoord op hebt. En dan is het gewoon lekker om even met iemand te sparren en je prioriteiten weer op een rijtje te krijgen. Daar is helemaal niets geks aan. Sterker nog het zou je meer kunnen helpen om niet verder vast te lopen in de situatie. Een frisse blik, dus meer veerkracht, want wie zegt dat je na het leren op school, na je eerste baantje, gelijk klaar bent voor het leven? Er gebeuren juist daarin veel dingen waarbij je hulp kunt gebruiken.

Herken je hier iets van jezelf in? Voel je dat je zelf ook nog wel eens ‘aan het spartelen’ bent? Je stiekem nog om je heen kijkt of iemand je toch geen ‘way out’ biedt waarmee je om je pijnlijke stukken heen kunt stappen? Wil je me dat laten weten? www.lagom-coaching.nl