fbpx
Lagom Coaching blog keuzes maak je elke dag

Keuzes maken doe je elke dag

Elke dag maak je keuzes die je zelf beter maken of ondermijnen. Die keuzes sturen je in een bepaalde richting in je leven en zorgen er ook voor of je verder uit je balans raakt of weer in balans komt. Zelfs al maak je geen keuzes is het ook een bepaalde uiting van zelfwaardering. En dat is nu net de sleutel tot een gelukkig en zinvol leven. Hoe kun je nu weten of de keuze die je maakt ook goed is? Dat is simpel, alle keuzes waarvan je voelt dat het de juiste zijn, waarvan je geen spijt gaat krijgen en die je een goed gevoel over jezelf geven.

Dat zijn de keuzes die goed zijn voor je. De keuzes waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en die je uitdagen voor een beter versie van jezelf.

Interne criticus

Diep van binnen weet je dit ook wel en ook wat het beste voor je is, van het eten tot relaties met anderen. Wat maakt het dan zo moeilijk om de juiste keuzes te maken en brengen we tijd door met mensen die je uitputten? En toch twijfelen je aan jezelf en de mogelijkheid om te realiseren wat je allemaal kan. Je stelt je verwachting bij om niet teleurgesteld te raken.

Astrid, je hebt nu tips gekregen én je weet waarom deze belangrijk voor je zijn. Kijk ook vooral naar hoe je dit gaat inzetten.

Heel veel succes enne mocht je extra tips willen boek dan een gratis sessie en kijk waar je nog meer uit kunt halen. Je kunt je hier inschrijven: info@lagom-coaching.