fbpx
Lagom Coaching blog het geheim van geluk

Wat is het geheim van geluk?

Zoek je het geheim van geluk al een tijdje? En is het je nog niet gelukt om te vinden? Je denkt als ik eens iemand kan vinden die van me houdt en voor me zorgt. Dan is mijn eenzaamheid voorbij. Of als ik slank ben, dan gaat iedereen mij anders zien en wordt het leven leuker.
Maar als het geheim van geluk nu eens in jezelf ligt? Ja precies. Wat zou dat doen met je? Zou je een fantastische relatie hebben waarbij je bijna elkaars gedachten kunt lezen, zou je lachen en samen kijken naar een prachtige zonsondergang? Of zonsopgang

Welke onmogelijkheden worden er eens mogelijk. Zou je slank zijn en aanbeden worden door iedereen? Of alle kleren kunnen aantrekken die je nu niet aandurft?
Heb je wel eens gedacht dat er meer is dan wat je nu ervaart? Wat zijn de wensen die nog op je bucketlist staan?

Wat is de twijfel om beslissingen te nemen die je gelukkig maken? Als je je afhankelijk en machteloos voelt dan doe je jezelf tekort en dat is niet prettig. Maar neem je de touwtjes in handen en ga je eraan werken dan komen er mooie dingen tot stand.
Wil je onderzoeken hoe je dit het beste kunt doen? Boek dan een gratis sessie en dan kun je samen met mij kijken waar je unieke kwaliteiten liggen en wat je talent is.
En als je nu denkt ja maar wacht eens even, dat is heel mooi wat je me allemaal voorschotelt, maar als ik nu aan het geheim van geluk werk wil dat niet zeggen dat ik gelijk een relatie heb. Klopt als een bus. Beseft alleen dat de wet van de aantrekkingskracht ook hier goed te merken is. Als je gelukkiger ben straal je dat ook uit. Mensen zullen het aan je zien, je ogen glimmen, je lacht meer, je bent positiever gestemd. Als je goed voor jezelf zorgt, dan merken anderen dit ook op.
Je bent uniek! Je hebt prachtige kwaliteiten en die zijn vaak je natuurlijke talenten en vaardigheden. Deze vindt je vaak in datgene wat je het meeste ligt, het fijnste aanvoelt om te doen.

Wat is de twijfel om beslissingen te nemen die je gelukkig maken? Als je je afhankelijk en machteloos voelt dan doe je jezelf tekort en dat is niet prettig. Maar neem je de touwtjes in handen en ga je eraan werken dan komen er mooie dingen tot stand.

Wil je onderzoeken hoe je dit het beste kunt doen? Boek dan een gratis sessie en dan kun je samen met mij kijken waar je unieke kwaliteiten liggen en wat je talent is.