fbpx
Lagom Coaching blog kritiek kritiek

Kritiek, kritiek!

A
fgelopen week in de Efteling geweest met vrienden en kinderen.
Wat was het een leuke dag, gelachen, veel gedaan, op één dingetje na……

Ik heb namelijk al sinds jaar en dag hoogtevrees en tot op zekere hoogte kan ik daar mee omgaan. #woordspelingaltijdleuk#

Met mijn dochtertje in Joris en de draak gegaan, deze gaat niet over de kop en is voor mij te doen dacht ik, maar tot mijn grote schrik en angst kwamen we stil te staan op 24 meter hoogte vanwege een storing. Met dichtgeknepen ogen, zwetende handen die stijf aan het karretje vastgeklemd zaten heb ik die 10 minuten durende storing overleefd. #ditnooitmeer#

Kritiek had ik ook in mijn angst op alles, De Efteling vanwege de storing, mezelf dat ik hier weer in meegegaan was…………. #mentalcoachingnaareennieuwehoogte#

Wil je weten hoe? Kom dan ook naar mijn workshop op 28 september Ga naar de workshops